Celonočna zvočna kopel_Studio TerraGita

12. 04. 2019 22:00 - 13. 04. 2019 05:00
Studio TerraGita
Address: Kalce 38b, 1370 Logatec

Tokrat bomo sodelovali s Studiem TerraGita. Izvedli bomo celonočno gong kopel, ki bo trajala od 22.00 pa do 5.00 zjutraj.
Izvajali jo bomo s tremi gongi (Sonce, Zemlja in Luna), kristalnimi posodami, didgeridujem in ostalimi inštrumenti.

Zvok je vibracija, ki z nežnimi a globoko prodornimi vibracijami, topi vse v telesu zastale melodije, ki ne zvenijo več v skladu z nami. To nas lahko uči in nam pomaga pri spuščanju in odpuščanju vsega, česar ne potrebujemo.

Trajanje zvočne kopeli je 7 ur, kar nas bo globinsko umirilo in očistilo. V tem času lahko meditiramo, spimo ali globoko sanjamo.

Pred zvočno kopeljo se z dihalno tehniko in preprostimi vajami sprostimo, povežemo z našim telesom, srcem in tako v polnosti predamo blagodejnim vibracijam, v katerih se bomo kopali celo noč.

Zvok gonga nas uglašuje na našo lastno frekvenco in nas podpira v naših namerah. Uglašuje nas, kot bi to storili z inštrumentom, da zopet zveni harmonično. Vzemi si čas zase in se okopaj v zvokih, ki te podpirajo.

Med kopeljo ležimo na tleh in samo poslušamo, meditiramo in opazujemo, kaj se dogaja. Opazujemo lahko, kako subtilna je lahko naša zaznava vibracij iz okolja in neskončnosti ter na ta način poglabljamo svoje čutenje, svojo povezavo s srcem.

Zjutraj po zvočni kopeli se bomo s preprosto tehniko prizemljili, spili čaj, kaj malega pojedli in podelili izkušnje, kdor bo želel.

Pred in po kopeli je dobro, da pijemo dosti vode.

Zaželjeno je da pridete 15 minut prej.
Kaj rabim s seboj? Udobno podlogo za ležanje, toplo dekco, blazino, vodo in lahko kaj zdravega za zajtrk.
Prispevek: 25 eur

Obvezne prijave na: [email protected]
ali [email protected]

Toplo vabljeni. 🙂

Z vami bomo Špela, Urban in Boris.